top of page

Pinç Vana, Bıçaklı Vana



RF Pinç Vanaları

RF Technologies'in misyonu valf problemlerini çözmektir. Bunu, en düşük sahip olma ve operasyon maliyetini, en yüksek güvenilirliğini; minimum bakım ihtiyacıyla sunan vanalar sağlayarak başarmaktadırlar. Basit ve sağlam patentli yapısı, en zorlu servis ve proses kontrol uygulamalarında RF vanalarını diğer vanalardan ayırır.

RF Ailesinin Elastomer Tüpleri

RF'in patentli, non-strech tüp tasarımı, kapanırken gerilmek yerine yerine esneyen iki genişleme kemerine sahiptir. Bu, RF vanalarına geleneksel pinç vanalara göre olağanüstü aşınma direnci ve çevrim (kullanım) ömrü üstünlüğü sağlar. Ek olarak, tüp kemerleri ve pozitif açma etiketleri (opening tags), düşük veya dalgalı hat basınçları ve vakum koşulları altında boru stabilitesini sağlar. Full port (Eşit Açıklıklı) veya Reduced Port (Değişken Açıklıklı) tüpler, hassas bir akış kontrolü yapılmasına izin verir.

RF Elastomer Tüpleri, çeşitli koşullara karşı aşınmaya dayanıklı; operasyon koşullarına en uygun olan malzemelerde üretilir. Örneğin, KEVLAR® güçlendirici kordlar, yüksek yükler altında emsalsiz performans sağlarken, VITON® tüplerimiz kimyasal olarak en agresif ve aşındırıcı proses koşullarına bile dayanır. Standart ASME/ANSI B16, DIN ve ISO yüz yüze boyutlarında, 1" ila 60" ve/veya 25 mm ila 1500 mm arasında değişen ID'lerle dünyanın tek eksiksiz pinç vanaları hattını sunar.

bottom of page