top of page

Karbon Rejenerasyon Fırını

Güney Afrika’da 1982 senesinde kurulan Kemix maden endüstrisinde, özellikle endüstriyel altın-gümüş liç projelerinde uzmanlaşarak tank liçi ve sıyırma-altın kazanım tesislerinde ekipman boyutlandırma, projelendirme, tasarım ve ekipman tedarik hizmeti vermektedir.

Kemix, karbon adsorpsiyonu konusundaki akademik ve endüstriyel tecrübesi ile tank liçi ekipmanlarının tasarımı ve tedarikinde dünya lideridir. MPS ve MPS (P) Interstage elek ve endüstriyel karıştırıcı tasarımı ile konvansiyonel CIL ve CIP sistemlerine alternatif AAC Pumpcell sistemini geliştirmiştir. Bu sistem ile aktif karbon çok daha düşük tank hacminde yüksek oranda yüklenebilir, ayrıca kırılmaya bağlı karbon kayıpları minimuma indirilir.

Kemix ayrıca karbon rejenerasyon fırını ve elektroliz hücresi konularında da uzman bir tedarikçidir.


Kemix’ in karbon geri kazanım fırını, Kemix patentli vidalı besleyici ayarlama özelliği ile ön plana çıkan bir alettir. Kemix fırın elektrik, gaz, mazot, ağır veya hafif yakıt yanmalı olabilir. Her fırın otomatik açma kapama sekansı ile çalışan bir kontrol paneliyle temin edilir. Güç kesintisi veya tahrik kaybı durumunda doğru akım döner tahriği otomatik olarak devreye


.

bottom of page