top of page

FLEXCO XP TİPİ KONVEYÖR BANT EK SİSTEMLERİ

Pazardaki en yüksek kalite bant ekleme sistemi


En önemli yerlerde en yüksek performans


  • Uygulama hatalarını ortadan kaldıran bir alet.

  • Hem ilerleten, hem de raptiyeyi banda uygulayan tek kollu uygulama aleti.

  • Ek yeri ömrünü 33% uzatan özel dizayn mafsal yeri.


FLEXCO XP Ek Sistemleri

XP Ekler ve Ek Çubuğu


Bandın durumu ne olursa olsun, Flexco XP ekler hem yeni hem eski, aşınmış bantlar için iyi bir seçimdir. XP ekler 350 mm üzerindeki tambur çapları ile kat aldıktan sonra 9 ile 20 mm arasında değişen bant kalınlıklarında kullanılır. Ekler, 3500 kN/m'ye kadar bant çalışma gerilimlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Çelik ve paslanmaz ek mazemeleri mevcuttur.


Neden bant eki ?

  • 3500 kN/m'ye varan bant mukavemeti

  • PVC/PVG tipi bantlar için uygundur.

  • Zımba uzunlukları çok çeşitli bantlarda kullanılabilir.





























XP uygulama aletlerinin kurulumu, kullanımı ve taşınması çok kolaydır. Benzer tasarımların aksine XP bir defada bir raptiye takar, böylece yanlış uygulamalar ve alet sıkışmaları sık meydana gelmez. Nadiren yanlış uygulama meydana gelirse, tasarım, operatörün bunu atlamasına ve bağlantıya devam etmesine izin verir.



XP Güç uygulayıcı aletlerinin bakımı kolay olan kapalı bir muhafazası vardır. Hızlıca kurulur ve ekleme için kolayca konumlandırılır. Kolun bir yumuşak hareketi plakayı sıkıştırır, ardından zımbaları iterek bandın içinden geçirip katlar.



Sistemi tamamlamak için raptiyeleri, ek pimini, uygulama aletini ve alet gövdesini kombine edin. Operasyonunuz için uygun olan kombinasyonu seçmek için aşağıdaki seçim çizelgelerini kullanın.




bottom of page