top of page

Elekler


Ağır Hizmet Tipi Elekler

40 Ton’un üzerinde ayrı üniteler içeren elek serileri ağır hizmet konstrüksiyon yöntemleri kullanılarak üretilmekte olup, iç gerilmelerin en aza indirilmesine veya ortadan kaldırılmasına izin vermektedir. Bu durum, düşük, kolay bakım gereksinimleri ile çalışma ömrünün uzamasında önemli bir rol oynamaktadır.



Eğimli Elek

Eğimli elekler, uzun ömür ve düşük bakım için özel olarak tasarlanmıştır. Dairesel hareketli eleklerdir ve tipik olarak tek şaftlı bir vibratör ünitesi ile donatılırlar ve 14-22° arasında yokuş aşağı monte edilirler.


Yatay Elekler

Yatay/Düşük Açılı Elekler, konveyör yüksekliklerinin azaltılmasına yardımcı olabilir, daha uzun besleme bunkerleri için alan sağlar ve boşluk payının yüksek olduğu yerlere kurulabilir.

Yatay Eleklerimiz, yüksek kapasite, hızlı taşıma ve daha keskin boyutlandırma sağlayan yatay, dikey ve eliptik bileşenlerle ekrana üç yönlü hareket veren 4 şaftlı üniteden 2'si tarafından tahrik edilmektedir.

Makinenin üzerine monte edilen vibratör ünitesi ile bu, bakım ve güverte değişiklikleri için güverteler arasında daha iyi erişim sağlar ve tipik olarak yaklaşık 0-5 derece yokuş aşağı kurulur.


Susuzlandırma Elekleri:

Susuzlandırma Elekleri, malzemeyi taşımaya uygun hale getirmek için ince malzemedeki nemi 'sıkmak' amacıyla tasarlanmıştır. Malzemeyi etkili bir şekilde susuzlandırmak için, hızlı drenaj sağlamak amacıyla malzeme, susuzlandırma eleğinin besleme ucundaki dik, aşağı eğimli bir elek yüzeyine beslenir. Hafif yukarı eğimli yüzeyde malzeme biriktiğinden vadide bir su birikintisi oluşmaya başlar.

İngilizce: Dewatering Screens:

Dewatering Screens are designed to ‘squeeze’ out moisture in fine material to make it suitable for conveying. To dewater material effectively, slurry is fed onto a steep, downward inclined screen surface at the feed end of the Dewatering Screen to achieve rapid drainage. A pool of water begins to form in the valley as material builds up on the slightly upward inclined surface.

Muz Elekler:

Muz Elek, yüksek kapasitede eleme için tasarlanmıştır. Yüksek kapasiteli, verimli eleme yapabilmek amacıyla, 3 farklı açıda elek katlarından oluşmaktadır. Hem lineer hem de dairesel hareketli eleklerdir ve tipik olarak elek şasesinin üzerinde monte edilmiş çift milli, 8 rulmanlı bir ünite ile donatılmıştır.


Mobil Elekler:

Mobil Elekler, müşterilerin eleklerini kolaylıkla hareket ettirmelerini sağlamak için paletler, tekerlekler ve kızağa monte çerçeveler üzerinde sağlanabilir.

İngilizce: Mobil Screens:

Mobile Screens can be supplied on tracks, wheels or skid mounted frames to allow customers to move their screens around with ease.

















bottom of page