top of page

CITIC HIC Ekipmanları

Çeneli Kırıcı

CITIC-HIC AJ (Auto Jaw) Tek mafsallı (toggle) çeneli kırıcılar serisi, hibrit silindir mafsallı sistemin kullanımını içermektedir. Mafsallı sistemin yeni tasarımı, çeneli kırıcının işletimini ve bakımını şu anda piyasada bulunan diğer çeneli kırıcılardan daha basit ve daha güvenli hale getirmiştir. Geleneksel gergi çubuğu sistemi ortadan kaldırılmış ve yerini hibrit bir silindir almıştır; mafsallı düzenleme, ekipmanın kolayca ayarlanmasına olanak sağlar.


Bu sistemin ek bir avantajı, kırıcının ekipman çalışırken ayarlanabilmesidir, bu da kırıcının verimliliğini artırır. Mafsallı sistem aynı zamanda bakım göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır; mafsallı sistem, bakım amacıyla mafsallı alana kolay erişim sağlamak üzere dışa doğru dönebilmektedir.


Gyratory Kırıcı

CITIC HIC, elektrik motorları dışındaki tüm bileşenleri kendi tesislerinde üretmektedir. Gyratory Kırıcı tasarımları 110-165 (42”-65”) ile 152-287 (60”-113”) arasında değişmektedir ve 1300-1400 mm'ye kadar besleme boyutlarını ve 8000 ton/saat kapasiteyi işleyebilir.



Konik Kırıcı

CITIC HIC CC serisi konik kırıcılar üretkenlik, güvenilirlik ve kullanışlılık göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. CC kırıcılar, madencilik ve agrega endüstrilerindeki en zorlu uygulamalarda güvenilir şekilde çalışabilen sağlam bir tasarıma sahiptir. CITIC-HIC'in üretim kapasitesi, kırıcının %95'inden fazlasının kendi tesislerinde üretebildiği göstermektedir. Bu sebeple ekipmanların kalitesi ve teslimat süresi daha iyi kontrol edilebilmektedir.

Konik Kırıcı tasarımları; CC400(536HP), CC500(670HP), CC600(804HP), CC800(1072HP) ve CC1000 (1340HP) aralığındadır.

Ayrıca, CITIC HIC komple kırıcı kontrol sistemini, sıcaklık ve titreşim izlemeyi ve ekipmanın kullanılabilirliğini artırmaya yönelik diğer seçenekleri içeren bir 'Kırıcı Geliştirme Paketi' de sunmaktadır.





bottom of page